Kontakt

policy@policy.dk

(0045) 22950811

Peter Gorm Larsen

Hortensiavej 33,

7700 Thisted

56°57?04?N 8°41?49?E

Danmark

 

velcomeLige nu handler det for mig om at blive bedre til at sejle for sejl. Træne til at sejle til Nordnorge. Bedre til at sejle i kraftig vind. Bedre til at sejle i mange timer i træk og holde mig vågen. 

Derfor træner jeg meget ude i Thisted Bredning på trekantsbanen.

Jeg har andre mindre mål.

At ramme pelagiske fisk med min harpun fremfor bare fladfisk. Min dykker dybde skal også forbedres kraftigt. Lige nu er det ikke dybere end omkring 4.5 meter.

I forhold til at holde vejret skal jeg have slået min rekord på 3.30. Her anvender jeg appen Freediving Trainer. Min horisontale dykning skal også udvides mere end de 3 baner (75 m). 

I forhold til at cykle på unibike mangler jeg, at kunne cykle baglæns. Målet om at cykle på arbejde - ca. 3 km - er lykkes.

Længere ude i fremtiden mangler jeg at svømme over Thisted Bredning (6,7 km). En ironman står også på listen, men det må blive, når jeg er pensionist, da jeg ikke har tiden til træningen. Jeg cykler elendigt!

Rent intellektuelt skal jeg træne i at læse og forstå fransk. Lige for tiden læser jeg næsten kun tyske bøger og ser meget tysk tv.